D'Antonius Scooters

 +32(0)498 10 21 23      Mail ons     Grote Molenstraat 10, 8980 Zonnebeke    

D'Antonius Scooters

Prijzen

Prijzen

Een elektrische scooter huren voor een halve of een hele dag

Met de scooter door de Westhoek toeren voor een halve dag? Of meteen de hele dag de weg op? Je kiest het helemaal zelf.

Deze scooters sturen je vlot op verkenning doorheen de streek. Zonder geluidshinder en met minimale uitstoot. Tot 120 kilometer met een volle accu.

Halve dag

10u00 – 14u00

of 14u00 – 18u00

€ 50 / pp.

Volledige dag

10u00 – 18u00

€ 85 / pp.

Bij afhaal van je scooter krijg je een helm met helmmuts, gps, rij- en veiligheidsinstructies, en 2 opgeladen accu’s (actieradius 120 km) mee. Je bent ook verzekerd, ENKEL BA-verzekering, dus schade aan derden. 

Er wordt steeds gevraagd om ter plaatse een waarborg cash te betalen: per scooter 100€

 

Toch liever geen scooter, maar verkiest u één van onze elektrische golfkarren?  Dat kan, deze zijn geschikt voor 4 – 6 – 8 of 10personen.

Wij hebben reeds mooie routes uitgestippeld, die ongeveer 40 km zijn. Ideaal voor een halve dag.  Langs de landelijke wegen zijn genoeg stops om een drankje of hapje te nuttigen.  De golfkar prijs all/in: €150 per stuk.

De waarborg voor de golfkar bedraagt: €250 / na controle wordt dit uiteraard terugbetaald. 

 

Scooters huren, een topidee voor iedereen

Met een elektrische scooter rijden, is voor jong en oud een fijne ervaring. Als bestuurder ben je minstens 18 en heb je een rijbewijs B. Om iedereen zich comfortabel te laten verplaatsen, huur je bij D’Antoniusscooter ook kleine modellen. Graag iemand achterop? Ook dat kan. Onze voertuigen dragen tot 150 kg. Er kan enkel per 2 personen gereden worden in de korte ritten, dus enkel voor- of namiddag met een meerprijs van 15€ voor de 2de persoon.

Slecht weer, geld terug

De vrijheid van op je eigen tempo door de straten van Ieper en omstreken te cruisen, daar doen we het voor. Als het stortregent vertrek je misschien liever niet. Dat begrijpen we.

Mooi weer garanderen, kunnen we niet. Je geld teruggeven, als het ‘op zijn Belgisch’ is, wel. In overleg verplaatsen we je boeking graag naar een ander moment.

Vragen?