D'Antonius Scooters

 +32(0)498 10 21 23      Mail ons     Grote Molenstraat 10, 8980 Zonnebeke    

D'Antonius Scooters

Routes

De Westhoek heeft zoveel boeiende plekken en vergezichten te bieden, dat je misschien niet weet waar te beginnen. Daarom stippelden we enkele routes voor je uit.

Tussen deze uiteenlopende scooterervaringen vind je ongetwijfeld een tocht die bij jou en je reisgezellen past.

Oorlogsroute

Het oorlogsverleden van de Westhoek blijft tot de verbeelding spreken. Vraag het maar aan de duizenden oorlogstoeristen uit binnen- en buitenland. De Oorlogsroute brengt je langs graven en monumenten, zoals Tine Cot Cymetry en Hill 62. Duik in de donkere bladzijden van de geschiedenis van Ieper en omstreken. Deze route is voor een halve of volledige dag.

Indien gewenst kan een gids jullie begeleiden in de tour.

Route Vleteren-Watou

Cultuur en geschiedenis combineren met een fris biertje met een perfecte schuimkraag? Dan is de route Vleteren-Watou iets voor jou. Deze route kronkelt lands hoppevelden en kleine landwegen. Je stopt onder meer bij verschillende kroegen en brouwerij bernardus of je kan  het glas heffen in de abdij van Vleteren. Schol!  Zin in een spelletje Boltra?  Dit kan ook! Deze route is voor een volledige dag van 10u – 18u. 

In het mooie Heuvelland

De kleine dorpjes in Heuvelland kenmerken zich door hun mooie landschappen, hun charme en hun vriendelijke inwoners. Rij met je elektrische scooter door idyllische plaatsen als Zandvoorde, Wijtschate, Wulvergem en Kemmel. Met een ‘beklimming’ van de Kemmelberg als kers op de taart.  Route voor halve of volledige dag. 

Proeven van pure passie of een hoeveijsje?

Een route om U tegen te zeggen.  Van bruine kroeg, tot een heus wijndomein.  Ravenstein verwelkomt jullie graag van maandag tem zaterdag.  Wenst u een rondleiding &of degustatie dan boeken wij dit graag vooraf. Ook een picknickbox kan gereserveerd worden, een unieke locatie toch?  Daarna scooteren we verder richting Heuvelland, een dessertje bij Vive La vache mag er niet ontbreken.  Huisgemaakt ijs of een pannenkoek hier kan men genieten terwijl men de koeien ziet melken.  De route is voor een 4 – 5tal uur.

De Gastronomische Wijnsafari:

Ontdek met familie, vrienden of collega’s op een ontspannen manier de culinaire geneugten van de Westhoek!

  • Scooterrondrit
  • Degustatie & rondleiding bij wijndomein Ravenstein
  • Finedining bij Wijnresto De Merlijn
  • Keuze om dit te beleven tussen 10 en 16u of vanaf 14u en s’avonds dineren.

 

Prijs: 145€ /persoon

Handige gps als gids

Je klikt een van onze gps’en vast op je elektrische scooter en je bent helemaal klaar voor vertrek. De route van je keuze is al ingeladen op het toestel. Geen gedoe met kaarten of de weg vragen aan toevallige passanten. Je weet op elk moment precies waar je bent en waar je heen moet.