D'Antonius Scooters

 +32(0)498 10 21 23      Mail ons     Grote Molenstraat 10, 8980 Zonnebeke    

D'Antonius Scooters

Routes

De Westhoek heeft zoveel boeiende plekken en vergezichten te bieden, dat je misschien niet weet waar te beginnen. Daarom stippelden we enkele routes voor je uit.

Tussen deze uiteenlopende scooterervaringen vind je ongetwijfeld een tocht die bij jou en je reisgezellen past.

Oorlogsroute (40 of 78 km

Het oorlogsverleden van de Westhoek blijft tot de verbeelding spreken. Vraag het maar aan de duizenden oorlogstoeristen uit binnen- en buitenland. De Oorlogsroute brengt je langs graven en monumenten, zoals Tine Cot Cymetry en Hill 62. Duik in de donkere bladzijden van de geschiedenis van Ieper en omstreken. Deze route is voor een halve of volledige dag.

Route Vleteren-Watou (86 km)

Cultuur en geschiedenis combineren met een fris biertje met een perfecte schuimkraag? Dan is de route Vleteren-Watou iets voor jou. Deze route kronkelt lands hoppevelden en kleine landwegen. Je stopt onder meer bij verschillende kroegen en brouwerij bernardus of je kan  het glas heffen in de abdij van Vleteren. Schol! Deze route is voor een volledige dag van 10u – 18u.

In het mooie Heuvelland (50 of 76 km)

De kleine dorpjes in Heuvelland kenmerken zich door hun mooie landschappen, hun charme en hun vriendelijke inwoners. Rij met je elektrische scooter door idyllische plaatsen als Zandvoorde, Wijtschate, Wulvergem en Kemmel. Met een ‘beklimming’ van de Kemmelberg als kers op de taart.  Route voor halve of volledige dag. 

Handige gps als gids

Je klikt een van onze gps’en vast op je elektrische scooter en je bent helemaal klaar voor vertrek. De route van je keuze is al ingeladen op het toestel. Geen gedoe met kaarten of de weg vragen aan toevallige passanten. Je weet op elk moment precies waar je bent en waar je heen moet.

Hou je van wijn, heerlijke Westhoek gastronomie én heb je zin in avontuur? Dan is dé Gastronomische Wijnsafari zeker iets voor jou